ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВИ И КРАСИВИ

МАЗНИНИТЕ НЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ХРАНАТА! ИЗЧИСТИ ДО 15 КГ МАЗНИНИ БЕЗ ХИМИЯ, ДИЕТИ И ТРЕНИРОВКИ В СПОРТНА ЗАЛА

Д-р Димитър Вакаров, медик от най-висока категория.

Диети, упражнения, хапчета и липосукция са основните начини за борба със затлъстяването днес. Въпреки това, ако се съди по факта, че броят на хората със затлъстяване продължава да расте, никой от тях не е наистина ефективен. Ситуацията в България се промени с въвеждането на Apolloss Natural Herbal Tea. Благодарение на изключителната формула за изгаряне на мазнини, която потапя тялото в кетоза в рамките на 30 минути след поглъщането, всички телесни мазнини започват да горят интензивно и да се превръщат в енергия.
В резултат на това теглото и всички излишни обеми изчезват бързо, а кожата придобива тонус и става по-еластична и гладка. Билковият чай е 100% натурален и е обогатен с полезни микроелементи и витамини, които лекуват тялото отвътре: премахват токсините и токсините и подобряват благосъстоянието!

Д-р Димитър Вакаров,

Директор на Националния медицински център, доктор на медицинските науки, почетен специалист в България, терапевт, диетолог. Трудов опит: 32 години

Какво е Apolloss?

Apolloss: Това е първата в света формула с естествени билки за изгаряне на мазнини, тя помага за бързо и безопасно стартиране на процеса на кетоза в тялото, превръщането на мазнините в енергия.
Apolloss съдържа всички основни вещества и микроелементи, които насърчават интензивното изгаряне на мазнини в най-проблемните зони. Лесно се разграждат и висцералните мазнини, които обгръщат вътрешните органи и причиняват значителна вреда на здравето. Благодарение на това свойство на продукта, ще почувствате лекота в стомаха и прилив на енергия още от първите дни на приема на коктейла.
Клинично доказано е, че Apolloss ускорява метаболизма, възстановява ендокринната система, стимулира регенерацията на тъканите и потиска глада. Продуктът е абсолютно натурален и е активен стимулатор на естествените процеси в човешкото тяло. Тъй като изгарянето на мазнини става чрез кетоза, не е необходима диета. Балансираната диета + Apolloss е достатъчна за поддържане на правилен метаболизъм. Отново не е необходима интензивна физическа активност. Ако иска, може да прави прости упражнения за повишаване на мускулния тонус.

Основните свойства на Apolloss:

 • Стартира процеса на кетоза в тялото – превръща мазнините в енергия
 • Максимизира метаболизма
 • Блокира синтеза на мазнини
 • Намалява апетита, без да се изпитва глад
 • Интензивно разгражда мазнините в проблемни зони
 • Подпомага изчистването на тялото, премахва токсините
 • Нормализира солено-водния баланс
 • Нормализира холестерола и кръвната захар

Неговият термогенен ефект ускорява метаболизма и подпомага намаляването на мазнините, което ти позволява естествено да постигнеш желаната фигура. Независимо дали желаеш да се отървеш от няколко излишни килограма или се стремиш към по-голяма промяна, Apolloss ще бъде твоят съюзник на пътя към успеха.

Чаят Apolloss е относително нов в България, но вече се е утвърдил като най-добрата комбинация от чай за бързо отслабване, както и предпочитаният продукт на културисти и спортисти, които имат нужда да отслабнат бързо и да запазят нисък процент на мазнините в тялото.

Резултатът от отслабването след 75 дни при прием на Apolloss:

Резултатът от отслабването след 45 дни при прием на Apolloss:

Резултатът от отслабването след 80 дни при прием на Apolloss:

150.00 LEV

75.00 LEV

* Последен ден на намаленията на Apolloss

Попълнете формуляра с вашите данни, за да получите Apolloss с 50% отстъпка
Ако не забележите резултати в рамките на 21 дни, имате право на ПЪЛНО ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ, в съответствие с Европейската гаранция.

Коментари на специалисти:

д-р Христо Георгиева,

Ендокринолог, диетолог.

Трудов опит: 27 години.

Най-важното за отслабването е да не повреждате тялото. За съжаление, повечето популярни начини за отслабване не могат да се похвалят с това. Една диета да се следва постоянно е много трудно, не всеки може да издържи продължително въздържание от храна. Без да постигнат целта си, хората отново се връщат към приемането на хапчета или други вредни за отслабване медикаменти, повечето от които причиняват сериозни увреждания на тялото, нарушават хормоналния баланс, функцията на черния дроб и подтискат имунитета. Отслабването трябва да бъде естествено и безопасно за тялото. Чаят Apolloss е уникален и няма аналоги в света. Той позволява бързо отслабване с ползи за здравето. Продуктът подобрява функционирането на вътрешните органи и ускорява храносмилането поне 3-5 пъти. Затова това средство с право се признава като най-добрият продукт в областта на диететиката. Твърдя с увереност: това е най-сигурният и надежден начин за отслабване, на който можеш да имаш пълно доверие.

д-р Иванка Петрова,

Диетолог-ендокринолог.

Опит: 18 години.

За моите пациенти с наднормено тегло препоръчвам естествения чай Apolloss, който е създаден със специално внимание към всички нужди на тялото. Отслабването никога не е било толкова лесно. Този коктейл трябва да се приема два пъти дневно по време на курса без проблеми със здравето. Продуктът няма странични ефекти. Благодарение на Apolloss, ще изгаряте 3,5-5 кг седмично напълно естествено. Това е напълно натурален продукт, подходящ за мъже и жени от всички възрасти и начални тегла. Отслабването се постига чрез изгаряне на мазнините и не дехидратира тялото. Този инструмент вече си е спечелил популярност в САЩ и в много европейски страни и сега набира популярност и в Италия. Лично препоръчвам този продукт на всичките си пациенти, и след това всички ми благодарят, че съм им помогнал да възвърнат здрава и стройна фигура.

Клинични изпитвания

Резултати от лабораторни тестове и клинични изпитвания на чая Apolloss в Сдружението за Здравословна Храна: Една група от хора (100 души) – мъже и жени с наднормено тегло на възраст между 18 и 70 години, приемаха Apolloss два пъти на ден – сутрин и вечер преди хранене. Експериментът продължи 35 дни. Никой от доброволците не промени диетата си. При провеждането на тестовете бяха получени следните резултати:
 1. Намаление на теглото от 12 до 17 кг.
 • Намаление на 12 кг – изгорени 95% мазнини
 • Намаление на 17 кг – изгорени 100% мазнини
 • Отслабването в този случай означава освобождаване от мазнини.
 1. Значително подобрение на метаболизма.

 2. Повишена мускулна тонусност и физическа активност.

 3. Подобрява функцията на черния дроб и ендокринната система. Чаят Apolloss нежно потапя тялото в кетозата – без стрес, странични ефекти и допълнителни усилия за отслабване. Метаболизмът се ускорява и мазнините горят бързо! Препоръчително е за хора с наднормено тегло, хормонални разстройства и метаболични проблеми

150.00 LEV

75.00 LEV

* Последен ден на намаленията на Apolloss

Попълнете формуляра с вашите данни, за да получите Apolloss с 50% отстъпка
Ако не забележите резултати в рамките на 21 дни, имате право на ПЪЛНО ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ, в съответствие с Европейската гаранция.

ДИСКУСИЯ

Mariya

ЗДРАВЕЙ! Взех Apolloss и след 2 седмици загубих само 4,5 килограма = ( това нормално ли е? Или правя нещо нередно?

Dimitar Vakarov

Мария, вероятно сте прочели инструкциите грешно: важно е да приемате Apolloss 2 пъти на ден (да пиете 2 чаши от чая за отслабване), и резултатите ще се подобрят значително.

С поздрави, Д-р Димитър Вакаров

Ivanka

Здравейте, загубих 38 кг за 6 месеца, използвайки този продукт. Това е моят успех! Минаха около 2 години и теглото ми все още е стабилно. Много съм доволен от резултата и факта, че не трябваше да ходя на фитнес. Ето моите резултати:

Elena

Иванка, леле! Красив! Много по-тънък, много добър!

Yordanka

Аз също отслабнах благодарение на този коктейл, успях да премахна мазнините от корема си и да направя тялото си по-тонизирано. И свалих само 41 кг.

Emil

Преди да започна да приемам Apolloss, тежех 130 кг. Когато бях по-млад, имах отлична спортна фигура, но с времето започнах да натрупвам мазнини на корема и бедрата. Разбрах, че трябва да направя нещо веднага! Тренирах се почти една година, но не постигнах желания резултат. Накрая добавих този шейк към моята ежедневна диета и след няколко седмици се върнах във форма! Също така, моята съпруга използва продукта заедно с мен и и двамата отслабнахме значително.

Nikola

Емил, невероятен резултат! Хубава двойка! Съпругът ми и аз също трябва да отслабнем и то спешно…

Rositsa

Може би ви е нужно просто да ядете по-малко? Разбирам, че децата имат развиващо се тяло и трябва да ядат много. Но вие сте възрастни, защо не успявате да се контролирате?!

Dimitar Vakarov

Росица, животът не е толкова лесен. Някои хора не могат естествено да отслабват, просто намалявайки количеството храна, което ядат. Генетичната им предразположеност към наднормено тегло прави отслабването трудно, дори ако човекът се придържа към диета или прави физически упражнения. Ако това не е случаят с вас, тогава сте щастлива. Но ви уверявам, че не всички са толкова късметлии. Затова беше създаден продуктът Apolloss, който деликатно потапя тялото в кетоза след 30 минути и интензивно разгражда всички мазнини. Метаболизмът ще се ускори значително и след прекратяване на приема на продукта, теглото няма да се върне поради кумулативния ефект.

С поздрави, Д-р Димитър Вакаров

Mariyka

Росица, докторът е прав! Постоянно съм на диета, но не помага никак. Теглото спира и не изчезва, дори и да гладувам цял ден …

Petya

Странно е, че много хора смятат, че само лекари и диетолози познават Apolloss. Вече сме заменили цялата спортна храна в нашия фитнес център, повечето от нашите треньори работят с този продукт и всички са много доволни. Го препоръчвам. Този инструмент ми помогна да отслабна с 29 кг преди шест месеца. И сега искам да повторя терапията само за предпазване. Това е концентриран естествен и безопасен билков коктейл. И всичките ми приятели го познават отдавна, така че това не е тайна.

Daniela

За какво са всички тези стандарти? Защо всички трябва да бъдат слаби? Например, аз тежа 79 кг при височина от 167 см и не се срамувам от това. Обичам външния си вид и се чувствам отлично!

Dimitar Vakarov

Даниела, това не е само за красота или външен вид. Хората с наднормено тегло са по-податливи на заболявания и неприятни последици от ожиряването. Вискералната мазнина е много опасна и, ако не отслабнете, ще има негативен ефект върху всички процеси в организма. Важно е да се отървете от излишния си тегло, така че имунната ви система да се заздрави и храносмилането да се подобри. В това ще ви помогне Apolloss.

С уважение, д-р Димитър Вакаров

Violeta

SOS! НУЖДАЯ СЕ ОТТЕЖАВАЩО ДА ИЗГУБЯ 9 КГ! БЯХ ЗАДЪРЖАЛА В КЪЩИ ЗА МНОГО МЕСЕЦИ И НАРАСНАХ НА ТЛЕСТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ! НО НЕ МОГА ДА СЕ ЗАПАЗЯ НА ДИЕТА! НЕ МОГА! НЯМАМ СИЛА НА ВОЛЯТА, ЩЕ ЗАПОЧНА ОТНОВО И ЩЕ НАБЕРА ОЩЕ ПОВЕЧЕ! АЗ СЪМ МНОГО ЛЕНИВА, НО ИСКАМ ДА ОТСЛАБНА!

Dimitar Vakarov

Виолета, мързелът не е най-доброто качество, но бъдете щастлива. Apolloss ще свърши всичко за вас – бързо и лесно! Вече след 30 минути от приема, тялото ви ще започне нежно да влиза в състояние на кетоза. Така мазнините ще бъдат интензивно разграждани и превръщани в енергия. Това е здравословен и комфортен начин за отслабване!

Поздрави, д-р Димитър Вакаров

Asen

Дори жена ми не може да отслабне. Когато се оженихме тя тежеше 53 кг, сега 78. За мен тя все още е красива, но много се притеснява за теглото си. Иска ми се да се обича както преди.

Rumyana

Приех Аполос преди около година, когато имах сериозни проблеми с теглото си. И след 2 месеца на прием, загубих около 15 килограма, но най-важното е, че загубените килограми не се върнаха, най-много може би 1-2 килограма.

Stoyanka

Страхотно, ако наистина работи. Аз съм скептичен. И обикновено вярвам повече в силата на синтетичните хапчета, отколкото в естествените продукти. Бих направил всичко, за да отслабна, да видим резултата

Dimitar Vakarov

Стоянка, препоръчвам ви да опитате. Аполос е естествен продукт, а натуралните екстракти са това, от което нашето тяло се нуждае.

С поздрави, д-р Димитър Вакаров.

Galina

Тежа 94 кг и не знам как да го сваля… Страхувам се, че скоро ще стана 100 кг. Помощ – какво да правя? От къде да поръчате този чудесен билков чай?

Vasilka

Галина, яж по-малко и няма да напълнееш! 94 кг не са много! Спокойно!

Dimitar Vakarov

Василика, важно е да не падате в паника. С лекота можете да отслабнете с този коктейл. Но има две важни неща. Първо, този продукт не се продава в аптеките. Обясних вече причината по-горе. Второ, поръчайте чая Аполос и стриктно следвайте инструкциите. Препоръчителният курс е 35 дни или повече. Всичко ще се получи!

С поздрави, д-р Димитър Вакаров.

Katya

Здравейте! Аз съм майка на две деца и, както си спомням, винаги се опитвам да отслабна… Диетите не работят, защото ги следвам само за няколко дни, а после се сривам и пак ям всичко. Нямам време за спорт. Прочетох за Аполос, един природен и безопасен продукт, и си зададох въпроса. Всички отзиви за този продукт в интернет са страхотни! Незабавно поръчвам!!! Благодаря!

С уважение

150.00 LEV

75.00 LEV

* Последен ден на намаленията на Apolloss

Попълнете формуляра с вашите данни, за да получите Apolloss с 50% отстъпка
Ако не забележите резултати в рамките на 21 дни, имате право на ПЪЛНО ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ, в съответствие с Европейската гаранция.

Само до 10.07.2023 г. има 50% отстъпка за поръчка на Аполос. НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА.

Apolloss – Copyright © 2023 Всички права запазени.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.