PROMOTIE 50% REDUCERE
PLATA LA LIVRARE

CORECTOR POSTURAL UNIVERSAL

Evaluare medie 4.94/5
4.6/5

Gata cu durerile cauzate de postura incorectă!

169 RON

in loc de 289 RON

REDUCE DURERILE DE SPATE

Ai probleme cu spatele?
Nu ar trebui sa fie deloc o surpriza faptul ca o postura incorecta poate avea un impact negativ asupra sanatatii noastre pe termen lung. Studile arata ca majoritatea dintre noi avem nevoie de un dispozitiv de corectare a posturi, cur este Better Posture Lite. Acest corset pentru spate este un accesoriu special conceput sa corecteze postura incorecta in doar cateva zile.
Sezutul prelungit intr-o pozitie incorecta poate provoca o gama larga de probleme care variaza de la oboseala si durere musculara, pana la dureri de spate, disconfort, probleme de concentrare si chiar dureri de cap! Ba chia mai mult, la anumite persoane s-a observat corelatia dintre o postura incorecta si starea generala de tristete.


Uite cum poate Better Posture Lite sa-ti fie de folos!
Corsetul pentru corectarea coloanei Better Posture Lite iti poate imbunatati postura in doar 2 saptamani.

169 RON

CORECTOR POSTURAL: CALITATE ÎNALTĂ
PENTRU UN CONFORT MAI BUN

UȘOR DE PURTAT

Puteți pune cu ușurință corectorul de postură urmând acești pași: în primul rând, puneți corectorul de postură și reglați curelele de umăr; în al doilea rând, fixați confortabil cureaua; în al treilea rând, trageți curelele elastice din spate și atașați Velcro-ul de pe centură; în cele din urmă, veți simți cum mușchii umerilor și ai spatelui se încordează.

169 RON

AVANTAJELE CORECTORULUI POSTURAL:

169 RON

0
Clienți Mulțumiți
Rata de satisfacție 98%

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Stea

5/5
Achiziție verificată
Mihaela B.

 

“Banda este reglabilă și se potrivește cu ușurință corpului meu, asigurând o potrivire confortabilă și sigură. Senzația de susținere este imediată și am simțit o aliniere naturală a spatelui și a umerilor după doar câteva utilizări. Efectul de a “aminti” corpului să adopte o postură corectă a fost remarcabil, mai ales în sesiunile lungi de lucru la calculator care adesea pot duce la obiceiuri posturale proaste.”

5/5
Achiziție verificată

Arsenie A.

“Am încercat mai multe, dar acesta este singurul produs care mi-a adus beneficii care le simți pe pielea ta. Material excelent. Îl recomand!”

COMANDĂ PLASATĂ CU SUCCES

Din cauza cererii mari, suntem oficial pe cale să rămânem fără Corector Postural, vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

6

PIESE DISPONIBILE

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ

6 PIESE DISPONIBILE

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.
Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate.

Acest site utilizează cookie-uri, prin vizitarea lui acceptați această politică.
Fiecare comandă este acoperită de o garanție valabilă timp de doi ani, conform reglementărilor în vigoare.
Datele dvs. vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate