PROMOTIE 50% REDUCERE
PLATA LA LIVRARE

COTIERE AJUSTABILE

Evaluare medie 4.94/5
4.6/5

În sfârșit, vă puteți trata articulația brațului în confortul propriei case! Spuneți adio durerilor articulației cotului, durerilor musculare, rigidității și nodurilor o dată pentru totdeauna!

in loc de 318 Lei

Comandați astăzi și primiți-l în mod convenabil la domiciliu

SUPORT PREMIUM
GRATUIT 24 \ 7

PLATĂ
LA LIVRARE

AI GRIJĂ DE BRAȚELE TALE!

În timpul exercițiilor fizice, articulațiile cotului sunt expuse la leziuni dureroase și de lungă durată. Cotiera stabilizează articulațiile, protejându-le de eventualele leziuni și ajutându-le să se recupereze după dureri articulare, leziuni și alte dureri ale cotului.

O POȚI PURTA TOATĂ ZIUA!

Datorită țesăturii flexibile, cotiera este confortabilă chiar și atunci când este purtată toată ziua. Designul cu bandă ajustabilă oferă o acoperire antiderapantă și o compresie suplimentară atunci când este nevoie. În plus, datorită materialelor de înaltă calitate, cotiera este respirabilă și previne mirosurile neplăcute.

2 BUCĂȚI LA DOAR

159 Lei

De ce să alegeți cotierele ajustabile cu compresie reglabilă?

Tot sprijinul, fără restricții. Realizată pentru a fi ușoară și respirabilă, banda este făcută pentru a fi purtată confortabil, datorită materialului elastic și moale, care evacuează umezeala.

Cotiera ajustabilă este universală pentru bărbați și femei. Poate fi purtată atât pe cotul drept, cât și pe cel stâng. Insă nu trebuie să alegi! astăzi primeși o cotieră cadou! Perfect pentru multe sporturi, cum ar fi baschetul, voleiul, sala de gimnastică, crossfit, tenis și multe altele!

Designul cu bandă oferă o acoperire anti-alunecare cu o compresie suplimentară atunci când este nevoie.

PRIN ACHIZIȚIA DE ASTĂZI VEȚI PRIMI

0
Clienți Mulțumiți
Rata de satisfacție 98%

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Stea

5/5
Achiziție verificată
Mihaela

“Am comandat aceste cotiere ajustabile și mama mea le adoră. Livrarea a fost mai rapidă decât ne așteptam, iar materialul este moale și de bună calitate. Recomand!”

5/5
Achiziție verificată

Mihai

“Am cumpărat cotierele astea, pentru ca ma dureau bratele. De când le port pot să fac toată munca în curte fără să am vreo durere!”

5/5
Achiziție verificată

Cătălin

“Produsul este foarte bun! În ceea ce privește calitatea și dimensiunea, totul a fost în regulă 👍🏼, adevărul este că este foarte confortabil să te antrenezi cu acest tip de protecție! Recomand!”

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Din cauza cererii mari, ne epuizăm oficial stocul la cotiera ajustabilă, vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

6

PRODUSE DISPONIBILE CU REDUCERE

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ

2 bucăți LA DOAR 159 RON

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Cotiere Ajustabile

Produse pentru toți

PLATĂ SIGURĂ

Acest site utilizează cookie-uri, prin vizitarea lui acceptați această politică.
Fiecare comandă este acoperită de o garanție valabilă timp de doi ani, conform reglementărilor în vigoare.
Datele dvs. vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate

©2023 Vendeencasa. Toate drepturile rezervate.