PLATĂ SIGURA
LA LIVRARE

Ochelari de citit universali

Evaluare medie 4.94/5
4.6/5

Ochelari de citit universali cu focalizare automata si nuanta reglabila variabila pentru fiecare ochi

149 Lei

+ PLATA LA LIVRARE

in loc de 300 Lei

2 ANI
Garanție

SUPORT PREMIUM
GRATUIT 24 \ 7

PLATĂ
LA LIVRARE

CUM FUNCTIONEAZA

OnePower Zoom sunt ochelarii revoluționari cu ajustare automată a dioptriilor, Record de Vânzări, capabili să ajusteze claritatea și dioptriile în funcție de ceea ce vedeți, automat!

OnePower Zoom este echipat cu o lentilă multifocală inovatoare cu patent și ajustare automată, un sistem complex de suprapunere a lentilelor (Multi-Lent).

Evitați pierderea de timp și bani: Nu mai cheltuiți mulți bani pe ochelari și examinări oculare! Cu OnePower Zoom puteți vedea peisaje sau citi o carte fără a fi nevoie să vă schimbați ochelarii!

Rezultatul este garantat 100%! Încercați timp de 60 de zile

149 Lei

DE CE CUMPĂRĂ TOATĂ LUMEA?

Nu contează câte grade ai. Datorită funcțiilor de auto-ajustare, lentilele se adaptează la ceea ce vezi și pot fi folosite de toate persoanele cu o scară gradată de la 0,5 la 2,75 dioptrii.
Extrem de puternic, confortabil și elegant! – Realizat din materiale de inalta calitate, are un design la moda. Perfect pentru femei si barbati!

+9724 Clienții mulțumiți nu pot greși!

5/5
Achiziție verificată

Sofia

Produs fantastic. Nu pot să văd lucrurile bine de la distanță, dar datorită acestui lucru pot vedea tot ce vreau să văd. Greutatea ușoară nu face ca ramele să alunece de pe nas în mod constant. Văd foarte bine și soarele nu mă mai deranjează.
5/5
Achiziție verificată

Arsenie

Eu zic ca am 2 grade la un ochi si 2,50 la celalalt dar am luat-o si am facut bine! Cea mai bună parte este că le poți folosi pentru orice. modifică intensitatea luminii și poți citi la soare fără griji. pentru mine, care abia pot citi de aproape și văd departe, sunt cu adevărat speciali pentru că fac totul cu ochelari

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Din cauza cererii mari, suntem oficial în curs de epuizare a ONEPOWER vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

13

BUCĂȚI DISPONIBILE

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.
Copyright © 2021 Toate drepturile rezervate.

Acest site utilizează cookie-uri, prin vizitarea lui acceptați această politică.
Fiecare comandă este acoperită de o garanție valabilă timp de doi ani, conform reglementărilor în vigoare.
Datele dvs. vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate