VARNO PLAČILO OB DOSTAVI

PROFESIONALNA ELEKTRIČNA KOSILNICA

Povprečna ocena 4.94/5
4.6/5

Lahka kosilnica za domačo uporabo ali enostavna dela: za košnjo trave in urejanje travnika na dvorišču, vrtu ali sadovnjaku.

79,99 €

NAMESTO 138 € OMEJENA PONUDBA

Varno plačilo ob dostavi

2 LETI GARANCIJA

PREMIUM ASISTENCA BREZPLAČNO 24\7

PLAČILO OB DOSTAVI

VZDRŽLJIV, VODOODPOREN IN RAZLIČNO ODPOREN.

VZDRŽLJIV, VODOODPOREN IN RAZLIČNO ODPOREN

KOOPER® So zelo enostavni za uporabo, lahki, tihi in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja (za razliko od modelov z notranjim izgorevanjem).
Skratka, imajo vse, kar potrebujete za hobi brez pretiranih zahtev. Zahvaljujoč visokokakovostni proizvodnji se ti izdelki enostavno zaženejo in so lažji od plinskih izdelkov, na katere ste navajeni, kar olajša vaše vsakodnevno delo na vrtu.

NATANČNO VZDRŽEVANJE

Bodisi na robu terase, na občutljivih rastlinah ali neposredno na deblu - kosilnica za travo dosega visoke točke za natančno upravljanje in popolne rezultate, zahvaljujoč elektronskemu nadzoru hitrosti.
Režite samo tisto, česar se res želite znebiti. Trden kovinski okvir ščiti cvetje in druge občutljive okrasne rastline pred kosilnico. Za čudovit travnik z okrasnimi rastlinami.
Za posebej občutljive vrtno površine se hitrost lahko individualno prilagodi z variabilnim nadzorom hitrosti. To zagotavlja izjemno natančno upravljanje naprave. Trimer se prav tako enostavno prilagodi katerikoli velikosti telesa s pomočjo nastavljivega sprednjega ročaja.

NAROČANJE ZDAJ JE PREPROSTO IN HITRO

ZA NAROČILO IZPOLNITE OBRAZEC
S klikom na “Zaključi nakup” potrjujete, da ste prebrali piškotki in politika zasebnosti cookie  in prebrati “”pogoji”

Copyright © 2023 Vse pravice pridržane

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.