PROMOTIE 50% REDUCERE
PLATA LA LIVRARE

GENUNCHIERĂ ÎNCĂLZITĂ CU ALIMENTARE USB

Evaluare medie 4.94/5
4.6/5

În sfârșit, vă puteți trata genunchiul în confortul propriei case! Spuneți adio durerilor de genunchi, durerilor musculare, rigidității și nodurilor o dată pentru totdeauna!

199 RON

in loc de 399 RON

Comandați astăzi și primiți-l în mod convenabil la domiciliu

SUPORT PREMIUM
GRATUIT 24 \ 7

PLATĂ
LA LIVRARE

FUNCȚIA DE TRATAMENT CU ÎNCĂLZIRE

Genunchieră electrică cu încălzire rapidă- se încălzește în câteva secunde, oferă o terapie fierbinte ultra-confortabilă pentru ameliorarea durerii la genunchi și recuperarea rănilor, menține genunchiul cald și poate fi folosită și pe gambe, coapse și brațe pentru a ameliora durerile musculare. Super confortabil de utilizat.

CONTROL CU UN SINGUR BUTON ȘI 3 SETĂRI DE CĂLDURĂ

Foarte ușor de operat, puteți controla singur temperatura și timpul de încălzire. Butonul de pornire cu un indicator LED poate fi reglat după cum urmează: roșu – cea mai mare, albastru – medie, verde – cea mai scăzută setare de temperatură. Apăsați scurt butonul pentru a comuta între setări.

la doar 199 RON

De ce să alegeți genunchiere cu încalzire?

Ajustabil și rămâne pe loc: Cu un design cu două bifurcații și închidere cu cârlig și buclă, placa de încălzire se poate înfășura și se poate fixa în orice poziție a piciorului sau a brațului în care aveți nevoie de compresie termică, astfel încât să nu aveți nevoie să o țineți cu mana.

Ocazii multiple disponibile pentru genunchierul termic: vine cu un cablu de alimentare USB, care poate fi conectat la orice sursă de alimentare cu alimentare USB, cum ar fi o bancă de alimentare, PC, laptop, computer desktop și încărcător de mașină. Vă puteți bucura de căldură și de circulația sângelui îmbunătățită în mai multe situații, indiferent dacă mergeți, conduceți sau lucrați la birou.

Genunchiera este echipată cu o pungă din plasă pentru terapia la rece. Dacă suferiți de o entorsă acută sau de alte leziuni ale țesuturilor moi, trebuie să aplicați mai întâi terapia cu rece pentru a scădea temperatura corpului, să ajustați rata metabolică pentru a obține efecte antiinflamatorii și analgezice și apoi să utilizați terapia la cald după 48 de ore.

PRIN ACHIZIȚIA DE ASTĂZI VEȚI PRIMI

199 RON

0
Clienți Mulțumiți
Rata de satisfacție 98%

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Stea

5/5
Achiziție verificată
Mihaela B.

 

“Această genunchieră cu încălzire rapidă este absolut uimitoare! Se încălzește în doar câteva secunde și oferă o terapie cu căldură ultra-confortabilă pentru genunchiul meu. M-a ajutat enorm să ameliorez durerea la genunchi și să mă recuperez mai rapid după o accidentare.”

5/5
Achiziție verificată

Daniela B.

“Genunchiera se încălzește rapid, ceea ce este convenabil atunci când am nevoie de ameliorarea durerii la genunchi. De asemenea, am folosit-o pe gambe și coapse și am simțit că ajută la relaxarea mușchilor. Este confortabilă de purtat, iar cablul inclus face să fie ușor de alimentat”

5/5
Achiziție verificată

Radu A.

“Genunchieră electrică cu încălzire rapidă este un dispozitiv excelent pentru oricine suferă de dureri la genunchi sau are nevoie de terapie cu căldură pentru recuperare. Se încălzește aproape instantaneu și oferă o senzație foarte plăcută de căldură care ajută la calmarea durerii. Am folosit-o nu doar pentru genunchi, ci și pentru gambe și a funcționat minunat pentru a ameliora tensiunea musculară.”

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Din cauza cererii mari, ne epuizăm oficial genunchiera cu încălzire, vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

6

BUCĂȚI DISPONIBILE

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ

LA DOAR 199 RONFăcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Genunchiere Încălzite

Produse pentru toți

PLATĂ SIGURĂ

Acest site utilizează cookie-uri, prin vizitarea lui acceptați această politică.
Fiecare comandă este acoperită de o garanție valabilă timp de doi ani, conform reglementărilor în vigoare.
Datele dvs. vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate

©2023 PromoSconto. Toate drepturile rezervate.