PROMOTIE 50% REDUCERE
PLATA LA LIVRARE

GENUNCHIERĂ DE COMPRESIE REGLABILĂ

Evaluare medie 4.94/5
4.6/5

În sfârșit, vă puteți trata genunchiul în confortul propriei case! Spuneți adio durerilor de genunchi, durerilor musculare, rigidității și nodurilor o dată pentru totdeauna!

in loc de 318 Lei

Comandați astăzi și primiți-l în mod convenabil la domiciliu

SUPORT PREMIUM
GRATUIT 24 \ 7

PLATĂ
LA LIVRARE

AI GRIJĂ DE GENUNCHII TĂI!

În timpul exercițiilor fizice, articulațiile genunchiului sunt expuse la leziuni dureroase și de lungă durată. Genunchiul stabilizează articulațiile, protejându-le de eventualele leziuni și ajutându-le să se recupereze după dureri articulare, leziuni ale meniscului și alte dureri de genunchi.

ÎL POȚI PURTA TOATĂ ZIUA!

Datorită țesăturii flexibile, Knee FlexWrap este confortabil chiar și atunci când este purtat toată ziua. Designul cu bandă dublă oferă o acoperire antiderapantă și o compresie suplimentară atunci când este nevoie. În plus, Knee FlexWrap al nostru este respirabil și previne mirosurile neplăcute.

2 BUCATI LA DOAR

159 Lei

De ce să alegeți genunchiere cu compresie reglabilă?

Tot sprijinul, fără restricții. Realizată pentru a fi ușoară și respirabilă, banda pentru genunchi este făcută pentru a fi purtată confortabil datorită unei benzi elastice moi, care evacuează umezeala.

Banda elastică pentru genunchi este universală pentru bărbați și femei. Poate fi purtată atât pe genunchiul drept, cât și pe cel stâng. Perfect pentru multe sporturi, cum ar fi alergarea, baschetul, voleiul, sala de gimnastică, crossfit, tenis și multe altele!

Cu această genunchieră, vei simți diferența în fiecare mișcare și vei privi viitorul cu încredere în propria ta capacitate de a te recupera, de a te bucura de activități și de a trăi viața la maxim.

PRIN ACHIZIȚIA DE ASTĂZI VEȚI PRIMI

0
Clienți Mulțumiți
Rata de satisfacție 98%

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Stea

5/5
Achiziție verificată
Mihaela B.

 

“Am comandat 2 bucăți și mama mea le adoră. Livrarea a fost mai rapidă decât ne așteptam, iar materialul a fost moale și sunt de bună calitate. Vă mulțumim”

5/5
Achiziție verificată

Arsenie A.

“Partea superioară este rulată, curelele trag piciorul, doar coaserea puțin va fi necesară pentru a îndepărta curelele.”

NOTIFICARE IMPORTANTĂ

Din cauza cererii mari, ne epuizăm oficial genunchiera cu compresie ajustabilă, vă recomandăm să plasați comanda cât mai curând posibil.

6

BUCĂȚI DISPONIBILE

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ

2 bucăți LA DOAR 159 RON
Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

Genunchiere Ajustabile

Produse pentru toți

PLATĂ SIGURĂ

Acest site utilizează cookie-uri, prin vizitarea lui acceptați această politică.
Fiecare comandă este acoperită de o garanție valabilă timp de doi ani, conform reglementărilor în vigoare.
Datele dvs. vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate

©2023 VitaVitalia. Toate drepturile rezervate.