Metode de plată

Cele mai multe plăți pentru produsele de pe acest site se efectuează prin plata în numerar la livrare, direct la curier.

Pentru unele categorii de produse, plata poate fi efectuată și prin VISA sau Mastercard. Plățile pe site-ul nostru sunt efectuate în condiții de siguranță. Pentru mai multe informații, puteți vizita pagina noastră de politică de confidențialitate.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023 Vitavitalia. Toate drepturile rezervate.