PROMOTIE 50% REDUCERE
PLATA LA LIVRARE

UNICUL PARFUM CU FERMONI EXISTENT IN ROMANIA

Evaluare medie 4.94/5
4.6/5

REDEFINESTE ATRACTIA FEMININA

Parfumul cu feromoni Feros este un adevărat aliat în jocul seducției

SATISFACȚIE
GARANTATĂ

SUPORT PREMIUM
GRATUIT 24 \ 7

PLATĂ
LA LIVRARE

SECRETUL PENTRU A CUCERI PERSOANA INDRAGITA

Parfumul Feros a fost creat pentru a adăuga un element subtil de seductie și sex-appeal atunci când este purtat.

Un parfum cu o concentrație mare de feromoni conceput sa seducă , un parfum pe care odată ce îl încerci nu-l vei mai părăsi niciodată.

Feromonii sunt substanțe chimice eliberate de corpul uman care pot influența comportamentul și reacțiile altor persoane, inclusiv atracția sexuală.

Dar care este particularitatea acestui produs? Concentrația sa foarte mare de feromoni, pe care îi vei continua să eliberezi în aer, făcându-te mai seducător și mai atractiv.

LA DOAR

149 lei

TESTAT DE PESTE 50.000 DE PERSOANE

0
Clienți Mulțumiți
Rata de satisfacție 98%

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Stea

ALEX

Achiziție verificată

Recenzie 5 / 5

5/5

“Nu-mi pasă ce spun altii, pentru mine funcționează. Prima dată m-am parfumat doar ca să văd cum mirosea. M-am dus, literalmente, la magazinul de langa casa și  chiar am uitat că îl port. În timp ce am fost acolo, trei persoane diferite mi-au făcut complimente aleatorii. Adică, care sunt șansele? Funcționează!”

 

SOFIA

Achiziție verificată

Recenzie 5 / 5

5/5

“Aceasta este a doua mea achiziție de FEROS și o ador. Nu funcționează doar la sexul opus, funcționează pentru toată lumea. Oamenii gravitează spre tine și par să nu înceteze să vorbească/interacționeze cu tine. Mi-am surprins iubitul purtându-l, așa că acum știe că îl folosesc,  doar sta la gâtul meu și îmi dă cele mai senzuale sărutări în timp ce îmi spune că miros minunat. Recomandat!”

 
 

VLAD

Achiziție verificată

Recenzie 5 / 5

5/5

“Îmi place mirosul asta!! Mă face să mă simt atât de încrezător purtându-l și într-o zi am ieșit și m-am simțit cel mai atragator!! A fost cel mai ciudat lucru!! Îmi place dragostea, iubesc mirosul și voi spune ca iubita mea a fost mai obsedata de mine și mai pasionata decât de obicei. Cred că funcționează!! Îl țin mereu în ghiozdan!”

 

SILVIU

Achiziție verificată

Recenzie 5 / 5

5/5

“Chestia asta funcționează. Sunt îndrăgostit fără speranță de o prietena de 8 ani. Speram că va avea interes la un moment dat. Nu glumesc, l-am cumpărat și mi-a spus că mă place!

 
 

RAZVAN

Achiziție verificată

Recenzie 5 / 5

5/5

“Rareori dau recenzii de genul acesta, dar trebuie să împărtășesc experiența mea cu FEROS. De când am început să folosesc acest parfum, nu numai că sunt perceput, recunoscut și inclus într-un mod mai pozitiv, mai ales la serviciu, ci și afara parfumul pe care il port mă face să mă simt atât de încrezător și puternic. Acest produs este cu adevărat uimitor!”

 

ANDREI

Achiziție verificată

Recenzie 5 / 5

5/5

“Așadar. Mai întâi permiteți-mi să spun că sunt un sceptic URIAS când vine vorba de anumite lucruri și trebuie să spun că FEROS NU A DEZAMAGIT. Cumpara-l!! Nu vei fi dezamăgit!!”

GIULIA

Achiziție verificată

Recenzie 5 / 5

5/5

“Am fost sceptică înainte să încerc acest parfum, dar am fost uluită de rezultate! Acesta nu este doar un parfum obișnuit; pare să aibă o magie aparte în el. După ce l-am purtat, am observat că oamenii din jurul meu deveneau mai atenți și mai interesați de prezența mea. Nu pot să spun exact cum funcționează, dar acest parfum cu feromoni chiar a amplificat farmecul meu natural și mi-a dat o încredere în sine mai mare.”

 

COMANDĂ PLASATĂ CU SUCCES

Oferta este Valabilă numai pentru PRIMELE 100 de comenzi asadar, este recomandat să plasați comanda cât mai curând posibil

87

Comenzi deja efectuate!

COMANDA ACUM ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ

13 PARFUMURI DISPONIBILE

Făcând clic pe “Finalizați achiziția”, confirmați că ați citit politica privind cookie-urile și confidențialitatea și că ați citit “termenii și condițiile”.

PLATĂ SIGURĂ

Acest site utilizează cookie-uri, prin vizitarea lui acceptați această politică.
Fiecare comandă este acoperită de o garanție valabilă timp de doi ani, conform reglementărilor în vigoare.
Datele dvs. vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate

©2023 VitaVitalia. Toate drepturile rezervate.