Politika povrata novca

Naša politika povrata novca i povrata traje 14 dana. Ako je prošlo 14 dana od vaše kupnje, ne možemo vam ponuditi puni povrat ili zamjenu.

Da biste ispunili uvjete za povrat, vaš artikl mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Također mora biti u originalnom pakiranju.

Nekoliko je vrsta robe izuzeto od povrata. Kvarljiva roba poput hrane, cvijeća, novina ili časopisa ne može se vratiti. Također ne prihvaćamo intimne ili medicinske proizvode, opasne materijale ili zapaljive tekućine ili plinove.

Dodatni nepovratni artikli:

Darovne kartice
softverski proizvodi koji se mogu preuzeti
Neki predmeti za zdravlje i osobnu njegu
Za dovršetak povrata potreban nam je račun ili dokaz o kupnji.

Molimo ne vraćajte kupljeni proizvod proizvođaču.

Postoje određene situacije u kojima se odobravaju samo djelomični povrati:

Knjiga sa vidljivim tragovima korištenja
CD-ovi, DVD-ovi, VHS vrpce, softver, video igre, kasete ili vinilne ploče koje su bile otvorene.
Svaki predmet koji nije u izvornom stanju, oštećen je ili mu nedostaju dijelovi iz razloga koji nisu posljedica naše pogreške.
Bilo koja stavka vraćena više od 30 dana nakon isporuke
Nadoknada
Nakon što vaš povrat bude primljen i pregledan, poslat ćemo vam e-poruku da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Također ćemo vas obavijestiti kada vaš povrat bude odobren ili odbijen.

Ako ste odobreni, povrat će biti obrađen, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja unutar određenog broja dana.

Zakašnjeli ili nedostajući povrati
Ako još uvijek niste primili povrat novca, ponovno provjerite svoj bankovni račun.

Zatim kontaktirajte tvrtku koja vam je izdala kreditnu karticu, može proći neko vrijeme dok vaš povrat ne bude službeno objavljen.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji neko vrijeme obrade prije nego što se povrat objavi.

Ako ste učinili sve ovo, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na {email address}.

Artikli na rasprodaji
Povrat se može izvršiti samo za artikle po redovnim cijenama. Za te stavke nije moguće izvršiti povrat novca.

Razmjene
Stavke mijenjamo samo ako su neispravne ili oštećene. Ukoliko ga trebate zamijeniti istim artiklom, ispunite obrazac:

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Ova stranica nije dio web stranice Facebooka ili Facebook Inc.. Također, Facebook ni na koji način ne podržava ovu stranicu. FACEBOOK je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc. Slike proizvoda na ovoj prodajnoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe. Stoga primljeni proizvod i svi darovi mogu varirati ovisno o dostupnosti na zalihama. Ova stranica sadrži brendirane proizvode koji imaju sva potrebna dopuštenja za korištenje u promotivne svrhe. Ova stranica promiče proizvode koji se prodaju putem partnerskog sustava, a proizvode prikazane na ovoj stranici promiče naša stranica u zamjenu za proviziju.

©2023 RibassoItalia. Sva prava pridržana.