Termeni si Conditii

Termeni și condiții de prevânzare:

1) potentialul client accepta fara rezerve si este constient de faptul ca raportul juridic, juridic, civil, economic si fiscal care decurge din achizitionarea acestui produs se intelege ca “intre cumparatorul privat” si “firma producatoare/distribuitoare a produsului”. ” .

2) clientul potențial este conștient, informat și conștient de faptul că Shop Top On. Economic, legal, fiscal, legal, este doar o companie externă care activează în sectorul de marketing online, și care în virtutea scopului său corporativ poate alege să se ocupe de „gestionarea campaniilor publicitare” de bunuri sau servicii produse/distribuite/comercializate de companii producatoare/distributie/comerciale; care aleg să-și promoveze produsele/serviciile prin intermediul rețelelor de afiliați, la care Shop Top On este afiliat chiar și temporar.
Adică Shop Top On, alege produsele/serviciile prezente în diferitele rețele de afiliați, studiază marca și implementează o strategie de marketing online pe cheltuiala proprie care profită de diversele canale puse la dispoziție rețelei (ex. e-commerce, Ebay, rețele sociale etc), PENTRU a genera contacte utile (clienți potențiali/clienți), care manifestă interes pentru produse/servicii. Și puneți acești potențiali clienți în relație cu companiile de producție/distribuție/comerciale care dețin produsele/serviciile, transferând datele și eventualele plăți prin formularele de contact adecvate puse la dispoziție de rețeaua de afiliați care propune și oferă fără obligații către magazinul afiliat extern. Top On, să lucreze pe cheltuiala proprie la crearea și desfășurarea campaniilor de publicitate pe cont propriu.

3) potentialul client accepta fara rezerve ca datele introduse dupa apasarea butonului de cumparare pot fi folosite de catre compania Shop Top On exclusiv pentru a fi transferate societatilor producatoare/distribuitoare/comerciale prin formularele de contact corespunzatoare puse la dispozitie de reteaua de afilieri care propune și oferă fără obligație afiliatului extern Shop Top On, să lucreze pe cheltuiala sa la crearea și desfășurarea campaniilor publicitare pe cont propriu. In plus, potentialul client este de acord sa primeasca noi contacte de la Shop Top On in viitor pentru a propune noi oferte comerciale legate de acest produs.
4) Precomandă Potențialul client acceptă fără rezerve că făcând clic pe butonul de cumpărare/adăugarea unui produs în coș, pur și simplu plasează o precomandă la o persoană responsabilă cu desfășurarea campaniilor publicitare, și nu la un comerciant sau la producător/distribuitor de produs efectiv. Asta deoarece:

a) din cauza naturii produsului, este posibil să fiți contactat de către producătorul/distribuitorul real care se va asigura că puteți utiliza efectiv produsul. Abia atunci, intre tine (consumator/client potential) si firma producatoare/distribuitoare se va perfectiona o tranzactie comerciala si vei trece de la un potential client la un client si comanda va fi eficienta.

b) Shop Top On nu este comerciant, nu este proprietarul produsului, nu se află în posesia materială a acestuia, nu importă, trimite, comercializează în vreun fel obiectul acestei reclame. Doar atunci când datele dumneavoastră sunt în posesia și sunt utilizate de către compania producătoare/distribuitoare, între dumneavoastră dacă există condițiile (confirmarea dumneavoastră de precomandă) se va finaliza o tranzacție comercială și veți trece de la a fi un potențial client la un client al producției. /compania distribuitoare și comanda va fi efectivă.

5) Garantii

a) Shop Top On garantează că se îngrijește de datele potențialului client cu diligența unui bun familial precum și de orice plăți din momentul plasării precomenzii și până la transferul efectiv către firma producătoare/distribuitoare.

b) Shop Top On deși este o companie de marketing și nu un comerciant și/sau producător/distribuitor al produsului; si a activat reclama doar pentru a genera un potential client necumparator, si deci un contact util si NU o tranzactie comerciala, garanteaza potentialului client: asistenta pe cat posibil in orice probleme aparute cu producatorul/distribuitorul fara a fi legal , obligat fiscal si comercial. Asistență care va avea loc cu facilitarea interacțiunilor dintre potențialul client și companie în cererile de retur și rambursări cerute conform reglementărilor în vigoare.

6) Acest anunt se adreseaza exclusiv persoanelor fizice si nu companiilor. Shop Top On nu are relatii financiare si economice cu firmele producatoare/distribuitoare, ci doar cu reteaua de afiliati care pune la dispozitie oferta pe care sa construiasca o campanie de publicitate. Rezultă că cererile de facturare din partea companiilor vor putea

să fie solicitate exclusiv de la firmele producătoare/distribuitoare, numai în timpul apelului telefonic de confirmare, pe care acestea vor alege să-l folosească în baza regimului lor fiscal. Și nu să Shop Top On, întrucât la fel, datorită naturii precomenzii, nu este sigur să primească compensații pentru contactul unic generat, ci primește compensații nedetaliate, exclusiv de la rețeaua de afiliați prin care se raportează potențialul. client și producător/distribuitor.

7) Shop Top On nu garantează că produsele sunt expediate din depozite situate în Italia sau San Marino și că expedierea are loc prin curieri anumiți, ci doar că expedierea respectă termenele de livrare odată ce clientul potențial confirmă cu distribuitorul producătorului precomanda si o tranzactie comerciala se incheie efectiv intre cei doi subiecti.

8) clientul potențial acceptă fără rezerve că Shop Top On nu este responsabil din punct de vedere fiscal, juridic, legal și civil pentru orice tip de dispută și/sau problemă de orice natură care decurge din confirmarea comenzii și utilizarea produsului comercializat de producător. /companie distribuitoare în această listă. Pentru orice disputa, va rugam sa va adresati producatorului/distribuitorului ale carui detalii despre companie sunt intotdeauna afisate pe ambalaj.

9) potentialul client accepta fara rezerve ca Shop Top On este obligat sa ramburseze doar cumparaturile efectuate cu sistemul de plata Paypal, si numai in cazurile in care distribuitorul/producatorul produsului primeste cererea de retur in termenii si metodele prevazute. pentru prin lege, și mai ales numai pentru produsele sigilate. În lipsa unui sigiliu, nu se va face nicio rambursare.

10) Shop Top On nu garanteaza veridicitatea informatiilor furnizate de reteaua de afiliati si de companiile distribuitoare/producatoare, nu garanteaza respectarea reglementarilor in vigoare de catre subiectii mai sus mentionati, neavand nicio obligatie in calitate de agentie de marketing, pentru a verifica orice despre produsul promovat.

In acest sens, potentialul client accepta fara rezerve ca in ceea ce priveste acest produs, imaginea este furnizata de catalogul producatorului/distribuitorului, pachetul putand fi diferit in detalii minuscule, deoarece producatorul/distribuitorul isi rezerva dreptul de a modifica la singura sa discreție judecă astfel de detalii. În plus, având în vedere că producătorii sunt întotdeauna angajați să îmbunătățească produsele oferite, potențialul client acceptă și faptul că conținutul produsului ar putea fi diferit de descriere deoarece acesta a fost supus unei îmbunătățiri în ceea ce privește concentrația și ingredientele de către producător. Veți putea prelua informații despre această conformitate în momentul confirmării telefonice.

 

11) Potentialul client accepta ca principala metoda de plata a acestui produs este ramburs (plata la livrare) si ca aceasta va avea loc numai dupa confirmarea telefonica si numai dupa primirea produsului de la producator/distribuitor. În cazul în care clientul potențial alege o altă metodă de plată, Shop Top On va putea alege dacă să ramburseze imediat clientul și să implementeze transferul datelor de precomandă către distribuitor/producător care, odată primită confirmarea achiziției, va trimite marfa ramburs la livrare. Sau fără nicio constrângere comercială de a colecta plata pentru a o transfera împreună cu datele către distribuitor/producător prin intermediul formularelor de contact puse la dispoziție de rețeaua de afiliați.

12) Shop Top On nu este responsabil pentru ceea ce orice altă companie online, pe orice pagină web din afara sau din interiorul comerțului nostru electronic, pretinde despre produsul obiect al campaniei de publicitate.

13) Nimic nu este garantat în această reclamă, nu se promite nimic miraculos, utilizatorul NU este incitat cu stratageme înșelătoare să precomanda produsul valorificând nevoi și inconveniente de orice fel. Făcând clic pe butonul de cumpărare și precomandând produsul în această reclamă, potențialul client este conștient că dorește să fie contactat de distribuitor/producător pentru a achiziționa, după confirmarea telefonică nu de la Shop Top On, un „produs propriu”. liberul arbitru, fără nicio garanție de rezultat, fără garanția frauduloasă care se găsește, de obicei, în jurul valorii de mulțumit sau rambursat”. DE asemenea Cumpărați Top On RECOMANDĂ clientului potențial să continue precomanda NUMAI dacă sunteți sigur, urmând sfatul medicului, că poate intra în contact cu produsul și că ingredientele acestuia pot aduce efectiv beneficii. Pe langa sfaturile medicale, este indicat sa raportati telefonic comercial-ului/distribuitorului/producatorului eventualele indoieli si patologii sau afectiuni la confirmarea precomenzii.

14) Achiziționarea produsului de către minori este interzisă
Cumpărarea de către un minor poate fi în mod normal declarată nulă, deoarece cel care nu are încă optsprezece ani nu are capacitate de acțiune. Acest lucru dă dreptul părinților de a cere rambursarea sumei cheltuite, anulând și consecințele contractului la distanță. Acest principiu nu se aplică însă în cazurile în care minorul și-a tăcut sau și-a falsificat vârsta prin comportament înșelător sau prin declararea că este major atunci când s-a înregistrat pe acest site.

15) în baza articolului 52 din Decretul legislativ 206/2005 și modificările și completările ulterioare, sub rezerva excepțiilor prevăzute la articolul 59 din același decret, consumatorul are la dispoziție un termen de paisprezece zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau negociat în afara spatiu comercial fara a fi nevoie sa prevada vreun motiv si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la articolul 56, paragraful 2, si la articolul 57. Datorita naturii precomenzii, acest drept va incepe si se va socoti de la ziua in care se primeste produsul acasa.

 

16) in ceea ce priveste timpii de expediere, potentialul client, prin acceptarea naturii precomenzii atunci cand face click pe butonul de cumparare/adaugarea produsului in cos si eliberarea datelor sale, accepta fara rezerve ca timpii de functionare ale firmei distribuitoare/producatoare. sunt urmatoarele:– Precomanda depusa pana la ora 14.00, apel telefonic in 2 ore, 30 minute de la confirmarea telefonica pentru ca obiectul sa fie ambalat si ridicat de catre curier de la distribuitor/producator, iar livrarea in 1 sau 2 zile lucratoare. – Precomandă plasată după ora 14.00, apel telefonic în 12 ore, 30 minute de la confirmarea telefonică pentru împachetare și ridicare a obiectului de către curier de la distribuitor/producător, și livrare în 1 sau 2 zile lucrătoare. Prin urmare, potențialul client acceptă că orele pot varia din cauza nerespectării apelului telefonic de confirmare obligatoriu din partea distribuitorului și, prin urmare, nu va putea recurge în niciun fel împotriva Shop Top On pentru eventuale întârzieri.

17) Datorită caracterului pur publicitar al serviciului, orice feedback negativ, chiar dacă doar în comentariu din cauza ineficienței produsului, eliberat fără testare, va fi raportat pentru eliminare și eliminat.

18) Shop Top On, reteaua afiliata, firmele distribuitoare/producatoare nu pot fi in niciun fel facute responsabile in cazul aparitiei unor patologii si/sau a oricarui tip de afectiune fizica indicata ca stare de rau sau in orice caz negativ pentru sanatate. Aceasta pentru că este inserată la punctul 13 din prezentele termeni și condiții, o informație care îl sfătuiește pe potențialul client ÎNAINTE de precomandă, să meargă la medicul și/sau specialistul său, pentru a afla cu siguranță dacă starea fizică îi permite să poată lua sau intra în contact cu produsul în orice mod, fără a risca sănătății. Potențialul cumpărător nu este doar informat să fie mai conștient de riscurile care decurg chiar și din contactul cu produsul în cazul său specific, dar este și încurajat în mai multe puncte ale descrierii să NU-și elibereze datele în lipsa unui sfat medical prealabil. pe care îl neagă utilizarea într-o manieră certificată.

19) Niciun termen scris și utilizat în orice platformă online de către personalul platformei în sine, indiferent de motiv, nu poate fi interpretat ca să schimbe natura corporativă a Shop Top On. De exemplu, dacă eccomèce sau alte platforme identifică Shop Top On în calitate de vânzător, asta nu înseamnă că este într-adevăr o companie care are un scop comercial, sau care propune reclame pentru a vinde și/sau a crea o tranzacție comercială directă între ea și un potențial client.
Făcând o achiziție și apoi o plată, sunteți de acord cu fiecare cuvânt din ceea ce este scris.

Actualizat la 20.01.2021

 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Acest site nu face parte din site-ul web al Facebook sau al Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc. Imaginile produselor de pe această pagină de vânzări sunt doar în scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea stocului. Acest site conține produse de marcă care au toate permisiunile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute prin intermediul unui sistem de afiliere, iar produsele de pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unui comision.

©2023 Shop Top On. Toate drepturile rezervate.