Plačilo ob dostavi
brezplačna dostava

🍊🍋🍍 Električni sokovnik XL - Skrivnost naravnega dobrega počutja! 🥦🍇🍎

Povprečna ocena 4.94/5
4.6/5

🔥 Neponovljiva ponudba - Samo danes! 50% popust! 🔥
🌟 Najmočnejši sokovnik na trgu! 🌟

79,99 €

NAMESTO

159,98€

2 LETI
GARANCIJA

PREMIUM ASISTENCA
BREZPLAČNO 24\7

PLAČILO
OB DOSTAVI

Izpolnite obrazec za naročilo





Ponudba se konča v

Minute
Sekunde
Nekaj kosov

🌿 Dobro počutje je le en požirek stran! 🌿

Izboljšajte svoje zdravje in uživajte v avtentičnem okusu svežega sadja in zelenjave s pomočjo našega sokovnika XL. Z vsakim požirkom boste prejeli koncentrat vitaminov, mineralov in hranilnih snovi, ki bodo pomagali očistiti telo, preprečevati bolezni, zmanjšati raven holesterola, spodbuditi hujšanje, povečati energijo in zagotoviti dolgoročno dobro zdravje. Vaše zdravje je naša prednost, zato je naš sokovnik XL brez BPA in izdelan iz visokokakovostnih materialov. Opremljen je z odstranljivim zbiralnikom pulpe velike kapacitete, tako da se vam ni treba neprestano ukvarjati z praznjenjem. Poleg tega so vgrajene varnostne funkcije, ki zagotavljajo enostavno in varno uporabo za vso družino.

Izberite naš sokovnik XL in si privoščite vsak dan užitek naravnega, svežega in koristnega soka za vaše telo. Izkoristite izjemno ponudbo samo za vas danes: 50% popust na prvotno ceno!

79,99 €

Zakaj je najbolje prodajani sokovnik v Sloveniji?

Izjemna Moč

Opremljen je z močnim in naprednim motorjem s 600 vatov, kar ga postavlja med najbolj zmogljive sokovnike na trgu.

Optimizirano Zdravje in Dobro Počutje

Redno uživanje teh sokov pomaga izboljšati splošno zdravje, okrepiti imunski sistem in spodbujati zdrav način življenja.

Enostavna in Priročna Uporaba

Možnost uporabe cele sadja, brez lupljenja ali rezanja, omogoča izjemno udoben in praktičen postopek priprave sokov.

Koristi lastništva sokovnika

79,99 €

0
Zadovoljnih Strank
Stopnja zadovoljstva 98%

5 zvezdic

4 zvezdice

3 zvezdice

2 zvezdici

1 zvezdica

5/5

Nakup preverjen

Adisa, 41 let, Maribor

“Res sem zadovoljna s svojim novim sokovnikom XL! Moč motorja je presenetljiva, in v nekaj sekundah lahko pripravim okusne sokove. Obožujem dejstvo, da lahko uporabim celo sadje, ne da bi ga morala lupiti, kar mi prihrani čas in trud. Sokovi so polni hranil in okusni, in od kar sem ga začela redno uporabljati, se počutim bolj energično. Priporočam ga vsem, ki si želijo izboljšati svoje zdravje s svežimi in pristnimi sokovi!”

5/5

Nakup preverjen

Aaron, 45 let, Ljubljana

“Ta sokovnik je fantastičen! Vsak dan ga uporabljam za pripravo naravnih sokov zase in za mojo družino. Enostavna uporaba je neverjetna: samo vstavite sadje, pritisnite gumb in v nekaj sekundah imate okusen in hranljiv sok. Čiščenje je prav tako enostavno zaradi odstranljivega zbiralnika pulpe. Všeč mi je tudi njegova velika kapaciteta, ki je popolna za pripravo napitkov za vse nas. Resnično je investicija v naše zdravje in dobro počutje. Obožujem ga!”

POMEMBNO OBVESTILO

Zaradi visokega povpraševanja smo uradno razprodali sokovnike, zato ti svetujemo, da čim prej oddaš naročilo.

3

KOSOV NA VOLJO

Minute
Sekunde
Nekaj kosov

NAROČANJE ZDAJ JE PREPROSTO IN HITRO

ZA NAROČILO IZPOLNITE OBRAZEC





S klikom na “Zaključi nakup” potrjujete, da ste prebrali piskote in politiko zasebnosti  ter da ste prebraliaver letto  “pogoje”

Copyright © 2023 Vse pravice pridržane

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.